dinsdag 4 december 2007

Business Game in Portugal (I)

Onze studenten van financie- en verzekeringswezen zitten momenteel in Portugal voor een internationaal uitwisselingsproject. Vandaag stuurde studente Tine Hugelier ons het volgende verslag.

Onze 2 dagen in Faro zijn achter de rug. De accomodatie daar was pover, de stad zelf is klein maar zeer mooi! We hadden ook een aangenaam zuiders weertje (om een idee te geven: het is hier 25 graden) waarbij we konden genieten van de vele terrasjes. Zondag hebben we met zijn allen een boottocht gemaakt naar Isla Deserta, een beschermd natuurgebied met strand waarbij we konden genieten van een prachtige zonsondergang! Het eten is lekker en vrij goedkoop.

Gisterenmiddag zijn we met de trein van Faro naar Sétubal gekomen, een 3 uur durende rit. Hier aangekomen konden we onmiddellijk voelen dat de temperatuur hier iets lager ligt.
Het hotel hier valt zeer goed mee, ruime kamers, maar jammer dat de stad iets verderop is.

Gisteravond hebben we enkele lokale specialiteiten geproefd (enkelen onder ons toch: varkensoren, lever van zwarte varkens, viseieren en daarna ongelofelijk lekkere biefstuk met rijst, spaghetti en aardappelchips).

Vanmiddag gaan we naar de school Escola Superior de Ciencias Empresariais - Bussines Administration College om het Business Game te spelen.

We zullen jullie verder op de hoogte houden!

Geen opmerkingen: