vrijdag 7 december 2007

Efacc: Accora NV in een notendop

Gisteren stelden we jullie al het Efacc-project voor, een project waar wij als laatstejaars accountancy-fiscaliteit aan meedoen. Vandaag willen we jullie Accora NV voorstellen, het fictieve consultancybedrijf dat wij runnen.

De naam Accora is afgeleid van het Latijnse woord accuratus, wat zoveel betekent als de woorden accuraat, exact, nauwkeurig, precies. Verder bevat de naam de initialen ‘ac’ (afgeleid van ‘accounting’) en de initialen ‘co’ (afgeleid van ‘consultancy’).
De naam en de baseline (the next level to solutions) van ons consultancybedrijf typeren onze missie: Een hoger kwaliteitsniveau halen met betrekking tot oplossingen via consultancy. We streven meer bepaald naar precisie inzake onze beroepswerkzaamheden om de tevredenheid van onze klant te maximaliseren.

Ons bedrijf bestaat uit verschillende afdelingen:
Het management, bestaande uit de CFO (Joëlle Denys), adjunct-CFO (Joëy Deforce) en management assistant (Pieter Desmidt).
De boekhouding met als verantwoordelijke Maxime Caus. Hij wordt bijgestaan door Yoeri Dhondt en Christoph Desmet, zij zorgen voor de verkoopdienst. Voor de verwerking van de aankopen wordt hij bijgestaan door Ellen Busschaert en Brigitte Denys.
De dienst fiscaliteit, met als verantwoordelijke Pieter Desmidt. Hij wordt bijgestaan door Koen Goethals.
De loondienst met als verantwoordelijke Timothy Cardoen die wordt bijgestaan door Arlette Lebeau.

We zijn ook nog volop bezig aan een website, die jullie hier kunnen raadplegen.

We houden jullie op de hoogte van de evoluties binnen ons project. Reacties of vragen? Vuur maar los!

    Geen opmerkingen: