woensdag 12 december 2007

Op teambuilding naar Praag (II)

3 marketing ging op teambuilding naar Praag. Je kon hier al eerder lezen hoe de studenten de eerste avond/nacht toch al eventjes op stap waren geweest. Vandaag volgt deel II van hun verslag.

Maandag 3 december 2007

Na een voor sommige wel zéér korte nachtrust lopen in de verschillende kamers talrijke wekkers af, met als gevolg stevig wat gevloek en kleine oogjes. Om de toch wel inslaande ochtendgeuren te overwinnen, daalden wij allen af naar de publieke eetzaal om enig broodje met koffie te consumeren. Daarna vertrokken we om onze stadswandeling te beginnen.

Deze liep langs enkele mooie Praagse gebouwen en monumenten, met als finish de Karelsbrug die over de Moldau loopt naar het oude Praag. In het oude Praag was iedereen vrij om wat te gaan eten. Na een stevige maaltijd was het de bedoeling dat de bende de joodse wijk een bezoekje ging brengen. Helaas strooide het weer roet in het eten.

Na een erg korte metrorit richting hostel, werd na druk overleg beslist dat we nog enkele uurtjes vrij waren om te doen wat we wilden. Afspraak was om terug samen te komen om te dineren in het restaurant van de hostel. Na een gezonde portie stroganov (Tsjechische specialiteit) waren we klaar om er alweer een gezellige avond van te maken.

In de jeugdherberg werd er lustig gepoold en gebowld, met de aanwezigheid van de nodige cocktails en sfeer. Daarna trokken we de stad in. Opnieuw was “Zlaty Strom” de plaats waar de meerderheid hun avond (en prille nacht) spendeerden.

Geen opmerkingen: