dinsdag 11 december 2007

Op teambuilding naar Praag

Begin deze week kon je hier al lezen dat een aantal marketeers in het kader van "organiseren van een event" een teambuildingstrip naar Praag hadden uitgestippeld. Vandaag brengen we het eerste deel van het reisverslag van onze studenten 3 marketing.


Zondag 2 december 2007


De verwachting was dat Praag een prachtige, rustige stad zou zijn. Met die gedachte in het achterhoofd verzamelden wij allen in het station van Brugge, klaar voor een lange heenreis. Om 13u35 hadden we onze eerste trein richting Brussel-Noord. Daar stapten we over om in Zaventem het vliegtuig te nemen naar Praag. Na een bus- en metrorit (die voor sommige mensen extraduur uitviel, doordat ze hun tickets niet gevalideerd hadden) kwamen we uiteindelijk aan in ons luxueuze hostel.


Na een heftig en goed vullend diner, trokken we de stad in op verkenning naar het potentieel van het Praagse nachtleven. In deze poging kwamen we terecht in een club die ons beeld van Praag mooi versterkte en waar we onze eerste nacht in schoonheid en voldaan afsloten. (http://www.zlatystrom.cz/)

Geen opmerkingen: