maandag 5 mei 2008

Zo snel mogelijk slagen als accountant


Toen hij in juni 2007 afstudeerde als accountant-fiscalist aan Howest, had Jan Plasman zich één groot professioneel doel vooropgesteld: zo snel mogelijk slagen voor het toelatingsexamens van accountant bij het IAB.


Dankzij de vele vrijstellingen (21 op 25 opleidingsonderdelen) die onze opleiding accountancy-fiscaliteit krijgt, mocht dit voor iemand als Jan niet echt een groot probleem zijn. Hij ging er dan ook helemaal voor! Sedert januari mag hij de titel van stagiair-accountant onder zijn naam plaatsen. Hij is momenteel aan de slag bij Fiduciaire Ryckeman Gebroeders te Brugge, waar hij vorig academiejaar stage liep.


Zijn kennis, inzet en voorliefde voor de fiscaliteit werden opgemerkt en hij kon op zijn stageplaats blijven werken. Hij volgt er de klantendossiers op zowel in personen- als vennootschapsbelasting. Een job die hem op het lijf geschreven is. Jan gaat een succesvolle professionele loopbaan tegemoet. We zijn ervan overtuigd dat hij na zijn stage met glans de mondelinge proeven zal doorstaan en de titel van accountant in de wacht sleept.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ie doet het goed daar ;) Mijn moeder werkt er, en vertelde het me.