vrijdag 23 mei 2008

Efacc 2008: het verdict...

Met spanning keken we uit naar de presentatie van onze laatstejaarsstudenten accountancy-fiscaliteit op de finale van Efacc. Lector Siem de Ruijter, die samen met collega's Clairette Castelein en Marie Jeanne Platteeuw onze studenten begeleidde, deed het volgende verslag in onze mailbox belanden...

Met enige trots mogen we melden dat we een verdiende tweede plaats behaalden op de Efacc-finale in Antwerpen!

Count & Grow kwam als laatste aan de beurt. Naarmate de groepen de revue passeerden, steeg de spanning. De kwaliteit van de presentaties lag bijzonder hoog... de jury schoot met scherp tijdens hun vragenronde... en toen was het eindelijk aan onze studenten om de kleuren van Howest te verdedigen. De zenuwen gierden door de keel. Zullen de laatsten de besten zijn? Net niet ... De jury stond voor een moeilijke beslissing, althans zo werd beweerd. De eerste twee groepen waren aan elkaar gewaagd.

De jury beklemtoonde de sterke punten van Count & Grow: originele presentatie, een mooie PowerPoint met aantrekkelijk beeldmateriaal en een heel sterk dossier.

Onze studenten (Evelien Vanroose, Stefanie Verschuere en Lieve Neutens) hebben een prestatie neergezet waar ze fier op mogen zijn!

Een mooie uitgebreide receptie achteraf en de sfeer op de terugweg was super. De file namen we er voor één keer met plezier bij. Terug om 23u30, moe maar supertevreden!

Het was een unieke belevenis, een event dat nog lang zal bijblijven!

Geen opmerkingen: