vrijdag 15 februari 2008

Commercieel adviseur én wielrenster

Binnenkort komt in het wielrennen het wegseizoen weer op gang. Bij de vrouwelijke eliterenners fietst een oud-studente financie- en verzekeringswezen van Simon Stevin (Howest) mee. Ann Huisseune combineert haar wielercarrière met een job als commercieel adviseur. We laten haar graag aan het woord.

In 2003 studeerde ik af en kon ik onmiddellijk starten op mijn stageplaats: het Fortis-agentschap in de Kapellestraat in Oostende. Recent ben ik van kantoor veranderd. Momenteel ben ik als commercieel adviseur tewerkgesteld in het kantoor op de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende.

Ik ben in 2003 begonnen aan het loket, om de dagelijkse bankverrichtingen onder de knie te krijgen. Na anderhalf jaar heb ik me, via interne opleidingen opgewerkt, waardoor ik al geruime tijd vooral in een adviesruimte zit. De ene dag sta ik ter beschikking van klanten die geen afspraak hebben, maar die in een bureau moeten verder geholpen worden. Ik werk dan over de 4 domeinen: dagelijkse bank, sparen en beleggen, lenen en verzekeringen. Andere dagen werk ik op afspraak, en dan vooral op het gebied van beleggingen.

Twee jaar geleden was ik misschien liever de weg van verzekeringsspecialist ingeslagen, maar in de kantoorplanning was dit moeilijk om op te nemen. Ik ben me dan meer en meer beginnen concentreren op de beleggingen. En dat lijkt me ook heel goed te liggen. We zullen zien wat de toekomst brengt... Ik blijf mijn aandacht alvast volop vestigen op die 2 domeinen.

Geen opmerkingen: