donderdag 26 maart 2009

Marketing op IP in Finland (I)

Van 16 tot 26 maart is een groep marketing-studenten op IP in Lahti (Finland). We geven je op dit blog graag een overzicht van hun activiteiten. Jasper Schoonbaert doet het eerste verslag.

Maandag 16 maart 2009
Om 6u uur stonden tien studenten klaar op het Brugse perron. Gepakt en gezakt vertrokken we richting luchthaven. Na het inslaan van de nodige portie bier voor het Europees aperitief, stapten we aan boord van het (gezien het aantal passagiers) bijna privé-gecharterde vliegtuig. Na een rustige vlucht en relatief snelle busrit naar Lahti, checkten we rond 15.30u in het hotel in.
’s Avonds zou normaal gezien een rustige avond worden. Dit was buiten kamer 320 gerekend, waar het een dol feest werd. Een dikke 80 pilsjes erdoor gejaagd, maar geen klachten van de receptie … we zijn dan ook voorbeeldige studenten.


Dinsdag 17 maart 2009
Na een verzorgd ontbijt trokken alle studenten richting school. We kregen er de nodige praktische informatie en maakten er ’s namiddags reeds een klein businessplan en voerden de eersten gegevens in het programma ‘Markstrat’ in.
Om 18.30u stond een Europees aperitief op het programma. De overige landen stonden er maar bleekjes bij toen ze onze stand bekeken. Overdadige porties bier, jenever, chocolade en kaas maakten van onze stand een voltreffer. We sloten de dag af met een bezoekje aan de Irish Pub, waar Pieter en Frederik zich nog waagden aan een ‘de summer of 69’ bij de karaoke.

Geen opmerkingen: