maandag 10 mei 2010

BeCommInn: aftellen naar de finale

Op 20 mei is het eindelijk zover, dan verdedigt Aid-a NV de kleuren van Howest op de finale van Becomminn in Metropolis te Antwerpen.

Aan het begin van het academiejaar 2009-2010 kregen de laatstejaars studenten Accountancy-fiscaliteit de opdracht een virtuele onderneming op te richten. Dit project wordt ondersteund door Handson & Partners, in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschap. Er nemen 11 hogescholen deel aan dit project. Elke hogeschool zal in een halve finale beslissen welke groep het beste thuishoort in de finale te Antwerpen.

Op 20 april kreeg de jury van Hogeschool West-Vlaanderen campus Rijselstraat, bestaande uit docenten, medewerkers van Handson & Partners en een medewerker van Erst & Young, een voorsmaakje. Toen werd de halve finale gehouden tussen Aid-a NV en A-counting-crew. De jury stond voor een moeilijke keuze, want beide groepen hadden een sterk resultaat neergezet. Uiteindelijk moest de knoop doorgehakt worden en werd Aid-a NV tot winnaar verkozen.


Het zijn David Montré, Eline Scherrens en Inge Vandecaveye die de resultaten van Aid-a NV mogen voorleggen op de Algemene Vergadering in Antwerpen. De lectoren waren alvast stevig onder de indruk en kijken dan ook vol verwachting uit naar de finale op 20 mei. Deze drie studenten zijn ongelooflijk gemotiveerd en lopen over van enthousiasme om een sterke prestatie neer te zetten. Hun lectoren wensen hen alvast veel succes en samen met hen durven we nu al te dromen van een podiumplaats. Duimen maar dat de stress hen straks geen parten zal spelen!

Geen opmerkingen: